Tre önskningar till ärkeänglarna Gabriel, Michael och Raphael

Tillvägagångsättet är enkelt och spänner över tre dagar, tre ärkeänglar och tre önskningar, en för hjärtat (kärlek) en för ekonomi och en omöjlig. Använder man samma ljus i tre dagar nyper man av lågan med fingrarna när ljuset har brunnit en tredjedel iställer för att blåsa ut den.

Hur denna spell går till kan ni hitta här: http://www.luckymojo.com/esoteric/occultism/magic/spells/white/goodwishes.html se den sista spellen allra längst ner på sidan.

Och här: http://forum.luckymojo.com/michael,-gabriel,-and-raphael-"the-3-day-wishing-spell"-t11901.html hittar man en tråd på Lucky Mojo forumet där människor publicerar sina resultat och tackar Ärkeänglarna Gabriel, Michael och Raphael offentligt.

På den tredje dagen gör man ett offentligt tillkännagivande  till Änglarna och uppmärksammar tecken om att saker och ting är igång, vilka kan komma lite senare än just den fjärde dagen.

spell till ärkeänglarna Michael, Garbriel och Raphael om tre önskningar för kärlek ekonomi och det omöjligaHoppas alla era önskningar blir uppfyllda //Häxhem

Annonser