Tankeformer – Tankar och Känslor som skapar en Entitet

Jag har funderat på just Tankeformer en del. Först om det är möjligt att skapa en, sedan om det är möjligt att finna de omedvetna och hur man skiljer ut dom från helt vanliga sociala mönster.

Omedvetna tankeformer

Så tankeform, jag undrar om vi ens märker våra tankeformer, speciellt om den har vart med lääänge i leken. En omedveten tankeform är enkelt förklarat när man riktar mycket känslomässig (målmedveten, upprörd, aggressiv, destruktiv, passionerad, exalterad) energi/kraft och riktar den så den till slut skapar någonting ”eget”. Som en låtsasvän till exempel eller hjärnspöken som faktiskt blir verkliga.

En omedvetet skapad tankeform av sådant som vi skulle kalla för negativa tankar kan ta form som den vill och äta just det den är skapad av, exempelvis när man sover.

Gör man detta omedvetet kan den ju ta form så som den vill, exempelvis tror jag att många skapar sådana i puberteten, jag tror även att den rena moder kärleken kan skapa en beskyddare runt barnet.

En Tankeform/Hug gubbe äter av vad den är skapad. Kraften och energin som råkade skapa den är även det som när den – och det den äter av sådan blir den.  Ni förstår problematiken va? Om den är skapad rent omedvetet ur stress, gräl och oro – äter den just det, helst. Och innehåller det så när den kommer för sin föda är det just den energin som faller över en – tankebanorna som skapar just de känslorna och den kan hämta mer näring av. Bli mer stark och självständig. Jag skulle även kunna kalla det en ond cirkel av tankar, eller mönster av tankar vi har i våra liv.

Tankemönster – är i somliga inte samtliga fall tankeformer som vi har levt så länge med att vi inte ens märker av dom längre – ungefär som sublim reklam men ändock påverkar ens tankemönster som i sin tur genererar känslor och i vissa fall handlingar.

Drar man detta ett steg längre skulle vissa ”gudomliga” entiteter kunna vara just tankeformer – som många människor har närt under många, många år.  Som exempel kan man väl ta den katolska latinska mässan prästerskapet utförde samma tid, med samma ritual och intention i flera hundra år – det borde i sin tur ha skapat en kraftfull tankeform (entitet) man genom ritualen närde och kom i kontakt med dess kraft/energi i samband med just den ritualen, jag menar inte Gud (Jahve) utan en entitet.

Jag tror på verkliga gudomliga krafter också, jag menar bara att  det är möjligt att just människor med sin dyrkan har skapat somliga genom att mata dom och sen inte kunna skilja på dom. Jag kan inte förklara allt detta mindre rörigt, tyvärr.

Medvetna tankeformer

Som ni kanske förstår finns det många användningsområden för dessa entiteter. Man kan skapa en tankeform genom att leda mycket önskvärd energi i den. Den kan då exempelvis hjälpa en att vakta någonting, beskydda, öppna vägar, ge styrka och kärlek mm. Det man skapar den av – det ska den sedan äta för att behålla sin mening. Då man gör dessa medvetet formar man den till utseende själv och döper den, samt ger den en specifik uppgift så man kan behålla kontrollen och den inte vandrar iväg och gör saker efter eget bevåg. Kontroll och deciplin heter framgång. Ju längre skapelserna får leva desto mer utvecklar de en egen personlighet och vilja – och de blir svårare att lösa upp – vad jag har förstått. Själv skapar jag bara omedvetna tydligen… hittills iaf eller man kan säga att jag inte visste vad det jag skapade hette.

Ett tips från mig när du skapar en Tankeform eftersom jag inte vänder mig till gudomliga makter, dra ner månen en klar stråla från månen när det är fullmåne (du känner när du har fått kontakt), det är ren kraft eller energi om man vill kalla det så.

Här är en video på engelska om hur man skapar en kontrollerad Tankeform och lite allmänt om dom: http://www.youtube.com/watch?v=Wpahs3lSJsQ&feature=plcp

En Gratis pdf om hur man skapar dessa entiteter: Creating magickal entities av David Michael Cunningham

Googla även Nocturnal Servitors, Tankeformer och Egregores,  Den Tibetanska Tulpan – för mer informatio/överblick.

Hur märker man av en tankeform?

Jadu, jag är inte överdrivet beläst i ämnet (inlägget är rent personliga reflektioner). Jag märkte min när jag hade börjat träna mitt sinne deciplinerat igen. Inte så märkvärdigt egentligen bara enkla små övningar:

  • Koncentrera sig på det man gör nu utan att tänka på annat, dvs fokusera sinnet i nuet istället för att splittra det(göra en sak men tänka på tusen andra saker).
  • Meditera och slappna av en stund om dagen (helst, men ska jag erkänna är det kanske bara 3-4 gånger i veckan).
  • Träna på att vara uppmärksam och lägga märke till saker omkring mig – som att tänka på vad andra har på sig, vilka bilar som kör  runt. Träna observationsförmågan.

Dessa övningar för sinnet ledde även till en viss ökning i uppmärksamhet på vad jag tänker. Så när tankemönster sköljer över mig utan egentlig anledning reagerade huvudet med att uppmärksamma dom istället för att dras med och gå in i ett känslomässigt läge. Då såg jag i mitt inre även den som ville äta.

Det som slår mig är att ”omedvetna tankeformer” heter negativa cirklar av tankar i vanligt tungmål – alla kan väl hålla med om att man helst vill bryta dåliga vanor mm. Och dom bryter man ju genom att uppmärksamma dom och inte låta dom vara med i leken längre. Precis så löser man upp en tankeform – medvetna tankeformer är mer rituellt där processen innehåller symboliska och skapande steg för kontroll vilket i sin tur ger en kontrollerad upplösning av det man skapat.

Jag har tidigare skrivit Låt dina tankar ta form och Affirmationer – vad är det. Dessa inlägg är besläktade med detta men ändå olika, då detta är mina spekulationer om hur starka känslor (…och tankar) kan skapar en entitet.

Hoppas ni tycker detta var intressant =)

källa: bilder google.se

//Häxhem