Isländska Runstavar – Museèt för Isländsk Trolldom & Häxkonst

Inne på Museèt av Isländsk Trolldom och Häxkonst kan man finna väldigt mycket matnyttigt för den intresserade. Dessutom är runstavarna rent av vackra. Här kan du också läsa om vissa av runstavarna, det bästa är väl att kombinera sidorna tillsammans.

Där finns det olika runstavar och dess betydelser, en mindre magisk materia (flora för magiskt bruk) och annat som kan vara mer än behändigt och läsvärt. Ta er en titt —> HÄR Runstavar eller Isländska Galdr är en sammansättning av runor ur furtharken och latinska bokstäver som tillsammans skapar sigill med en speciell innebörd – som skall manifesteras.

På Historiska Museèt kan man läsa en artikel om svartkonstboken som vissa av de Isländska runstavarna är hämtade ifrån. Artikeln heter Pruttmagi och Häxprocesser – En Isländsk Svartkonstbok berättar <—— läs den, många runstavar kommer dock ifrån andra källor.

Själv har jag övat lite.

Runstavar från Isländska Svartkonstböcker - Salomons sigill för profetiska syner, skräckhjälm för beskydd. Andra för att resa de döda, för att se vem som stulit, för ett stadigt pengarflöde med flera...

Runstavar från Isländska Svartkonstböcker – Salomons sigill för profetiska syner, skräckhjälm för beskydd. Andra för att resa de döda, för att se vem som stulit, för ett stadigt pengarflöde med flera…

Läs även om hur man gör egna magiska sigill och om magiska alfabet.

//Häxhem

Annonser